Nyomdai megrendelők kézikönyve

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

David Bann - Nyomdai megrendelők kézikönyve

Letöltés Nyomdai megrendelők kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

Nyomdai megrendelők kézikönyve.pdf
Nyomdai megrendelők kézikönyve.epub
Nyomdai megrendelők kézikönyve.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 224 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632440033
  • Cikkszám: 1023035
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 170 x 220

A könyv részletei Nyomdai megrendelők kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF Nyomdai megrendelők kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nyomdai megrendelők kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nyomdai megrendelők kézikönyve (pdf, epub és mobi)

Nyomdai megrendelők kézikönyve leírása

A könyv átfogó képet ad a nyomdatermékek előállításának folyamatáról, röviden bemutatja az egyes lépéseket a kiadványszerkesztéstől a digitális próbanyomatokon és a nyomtatási technológiákon keresztül a kötészeti eljárásokig. Kitér az árajánlatkérés kérdéseire, és részletes szószedete is segíti a megrendelők eligazodását a nyomda világában.

A Nyomdai megrendelők kézikönyve átfogó képet ad a nyomdatermékek előállításáról, szemléletesen bemutatja a folyamat lépéseit a kiadvány szerkesztéstől a digitális próba nyomatokon és a nyomtatási technológiákon keresztül a kötészeti eljárásokig, nem feledve az árajánlat kérés, szállítás és csomagolás kérdéseit sem. Megkönnyíti a megrendelők és a nyomdával kapcsolatban állók eligazodását a nyomda világában.

– A könyv a hagyományos nyomdai eljárások ismertetése mellett kitér az új technológiákra, például a digitális nyomtatásra és az igény szerinti nyomtatásra, áttekintve az eljárások előnyeit és hátrányait.
– Átfogó képet ad napjaink nyomdai munkafolyamatairól, lépésről lépésre bemutatva az egyes fázisokat: hogyan működnek, miért fontosak, milyen technológiákat használnak, miként kapcsolódnak a gyártás egészéhez.
– Megismerhetjük a termék tervezésével, az árajánlatkéréssel, az árajánlat kiválasztásával, a megrendeléssel és a szállítással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.
– A könyv végi szószedet magyarázatai segítik a nyomdai előkészítési, nyomdatechnikai és kötészeti szakkifejezések megértését.

Leave Your Comment