Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3.

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Cathy Cassidy - Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3.

Letöltés Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3. könyvet pdf, epub és mobi

Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3..pdf
Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3..epub
Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3..mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Ifjúsági
  • 343 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9786155450686
  • Cikkszám: 1065656
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3.

Töltse le az ingyenes PDF Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3. (pdf, epub és mobi)

Nyári álom – Summer története – Csajok és csokik 3. leírása

Summer élete a tánc.
Mindig is arról álmodozott, hogy az általános iskola befejezése után a balettintézetbe jelentkezik. Épp ezért a nyári szünet számára nem a tengerparti bulikat és a láblógatást jelenti, ahogy a testvéreinek: ő megszállottan készül a meghallgatásra.
Csakhogy minél elszántabban hajszolja Summer a tökéletességet, annál kevésbé elégedett a teljesítményével. És ezt az égvilágon senki nem veszi észre azt a fiút kivéve, akire ő mindig csak barátként tekintett Vajon képes lesz belátni Summer, hogy a makacsságával nemcsak a jövőjét teszi kockára, de önmagát is veszélybe sodorja?
Öt lány, öt nézőpont, öt könyv. Cherry és Skye után a Nyári álomból Summer történetét ismerjük meg.
Egy könyvsorozat, melyben minden testvérnek megvan a maga története Neked melyik lány lesz a kedvenced?
Talán a Nyári álom főhőse, Summer? Aki igazi balerinaalkatával, hosszú, szőke hajával, kecses mozgásával az egyik legnépszerűbb lány a suliban? Imádja a divatot, de mindig ismeri az ízlésesség határait. Vajon a saját határait is tudja? Cathy Cassidy nyolc-kilencéves korában írta meg első képeskönyvét kisöccsének, és azóta ontja magából a történeteket. Magyarul elsőként a Csajok és csokik-sorozata jelent meg (a Cseresznyés ábránd és a Mályvacukor égbolt után itt a harmadik kötet, Nyári álom), melynek a vagány Tanberry-nővérek a főhősei. De mellettük feltűnik néhány szupermenő srác is, valamint Cathy egyik legnagyobb szerelme, a csokoládé is fontos szerepet kap. Cathy Skóciában él a családjával. Az összes munka közül, amivel valaha megpróbálkozott, az írást szereti a legjobban hiszen amikor ír, mást sem kell csinálnia, mint ébren álmodozni egész álló nap.

Leave Your Comment