Nyaraló úszómedencével

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Herman Koch - Nyaraló úszómedencével

Letöltés Nyaraló úszómedencével könyvet pdf, epub és mobi

Nyaraló úszómedencével.pdf
Nyaraló úszómedencével.epub
Nyaraló úszómedencével.mobi


A könyv részletei Nyaraló úszómedencével

Töltse le az ingyenes PDF Nyaraló úszómedencével fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nyaraló úszómedencével PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nyaraló úszómedencével (pdf, epub és mobi)

Nyaraló úszómedencével leírása

A vacsora szerzőjének újabb lebilincselő regénye
A szív nem törődik semmivel. A szív dobog.

Amikor egy félresikerült orvosi beavatkozás következtében meghal Ralph Meier, a híres színész, háziorvosának, dr. Marc Schlossernek színt kell vallania. Hiszen a szakmai becsülete forog kockán. Nem mintha lesújtaná Ralph halála, ám a filmcsillagok menő háziorvosaként nem rejtegetheti az igazságot. 
Minden az előző nyáron kezdődött, amikor Marc a feleségével és két kamasz lányával meglátogatta Meieréket egy tengerparti nyaralóban. Kellemesen berendezkedtek, élvezték Meierék és filmes barátaik ingerlő társaságát, de egy szörnyű tragédia váratlanul közbeszólt, és megmutatta, hogy senkiben sem lehet megbízni. Ahogy a nyaralás lassan rémálomba fordul, Ralph későbbi halálának körülményei is értelmet nyernek, és feltárul a nyári tragédia mögött rejlő, zavarba ejtő valóság. 

Koch a hétköznapi élet felszíne alá visz bennünket, a sorsfordító döntések zavaros vizébe.
CAROL MEMMOTT 
Megragad és nem ereszt a nyár nagy olvasmánya.
OBSERVER
Horrorisztikusan izgalmas.
INDEPENDENT

HERMAN KOCH (sz. 1953) a nyolcvanas évek közepe óta népszerű író hazájában. 2009-ben megjelent regényével, A vacsorá-val óriási nemzetközi sikert aratott: az első holland könyv volt, amely felkerült a New York Times bestsellerlistájára. A Nyaraló úszómedencével megismételte a világsikert.

Leave Your Comment