North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Justina Chen Headley - North of Beautiful - Iránytű Önmagamhoz

Letöltés North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz könyvet pdf, epub és mobi

North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz.pdf
North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz.epub
North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz.mobi


A könyv részletei North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz

Töltse le az ingyenes PDF North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz (pdf, epub és mobi)

North of Beautiful – Iránytű Önmagamhoz leírása

Magas, szőke, és tökéletes az alakja. De aki jobban szemügyre veszi az arcát, az már csak arra figyel, hogy valami nincs rendben vele. Terra titokban azt tervezi, hogy elköltözik a nyomasztó, észak-nyugati kisvárosból a keleti partra, és ott tanul tovább, de zsarnoki apja ezt nem támogatja. Ám egy váratlan ütközés az útjába sodorja Jacobot, a jóképű, de furcsa goth fiút, akinek hatására megváltoznak magáról és az életről alkotott elképzelései. A gondosan eltervezett jövő képének megszűnése után, vajon megtalálja-e Terra a saját útját?

A díjnyertes írónő, Justina Chen Headley fordulatos, művészien megírt és tanulságos regényt alkotott egy széthulló családról, szerelemről, utazásról, és arról, mi is a szépség valójában.

Leave Your Comment