Nirvána dióhéjban

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Scott Shaw - Nirvána dióhéjban

Letöltés Nirvána dióhéjban könyvet pdf, epub és mobi

Nirvána dióhéjban.pdf
Nirvána dióhéjban.epub
Nirvána dióhéjban.mobi


A könyv részletei Nirvána dióhéjban

Töltse le az ingyenes PDF Nirvána dióhéjban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nirvána dióhéjban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nirvána dióhéjban (pdf, epub és mobi)

Nirvána dióhéjban leírása

„ ​​A Nirvána itt van. Most. Hát te, kedves olvasó, hol vagy?” 
A nirvána a kegyelem állapota, ahol nincs többé semmiféle fizikai szenvedés, lelki gyötrelem vagy mentális kín; nincsenek megválaszolatlan kérdések. Mérhetetlenül nagy koncepció ez – emberi ésszel csaknem felfoghatatlan. Mégis, valójában elég kicsiny ahhoz, hogy elférjen akár egy dióhéjban – mert a nirvána olyan, mint mi: igazság, amit megtapasztalhatunk, ha engedjük magunknak. Scott Shaw 157 rövid, szellemes és ösztönző meditációval tárja elénk a nirvána igazi jelentését és folyamatos jelenlétét.

Engedd el vágyaidat, add át magad a belső békének, és a NIRVÁNA máris nem az a távoli, hőn vágyott, elérhetetlen dolog. Azzá válik, aki vagy. 
A Nirvána dióhéjban segít felismerni, hogy a megvilágosodás ajándék: olyan adomány, ami mindenki számára elérhető – itt és most. Ez a kis könyv óva int: „Senki nem ajándékozhat meg téged a nirvánával.” Egyúttal bátorít: „Magad ajándékozod magadnak.”

A Nirvána dióhéjban kicsiny könyv, mégis nagy változást hozhat abban, ahogyan a világot látod – és ahogy a világ lát téged. Újra és újra bele akarsz majd lapozni.

Scott Shaw nemzetközileg elismert író, tanító, harcművész és gyakorló buddhista. Több könyve is megjelent már magyarul a Lunarimpex Kiadó gondozásában (ZenÓra, Szamuráj Zen, Zen-kapu a belső békességhez.)

Leave Your Comment