Night world 3. – Bájolók

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Night world 3. - Bájolók

Letöltés Night world 3. – Bájolók könyvet pdf, epub és mobi

Night world 3. – Bájolók.pdf
Night world 3. – Bájolók.epub
Night world 3. – Bájolók.mobi


A könyv részletei Night world 3. – Bájolók

Töltse le az ingyenes PDF Night world 3. – Bájolók fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Night world 3. – Bájolók PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Night world 3. – Bájolók (pdf, epub és mobi)

Night world 3. – Bájolók leírása

Thea és Blaise Harman unokatestvérek, gyönyörűek – és boszorkányok.
Abban különböznek, hogy Thea a fehér, Blaise viszont a fekete mágiához vonzódik. Ő az, aki igéző varázslataival magába bolondítja, és őrült tettekre készteti a fiúkat, és emiatt gyakran kell iskolát változtatniuk.
Az új helyen Thea lelki társát, Ericet szemeli ki magának, így akarja elválasztani a húgától – hiszen a fiú ember, és a Törvény tiltja az ilyen szerelmet.
Thea ellenvarázslathoz folyamodik, ám eközben elszabadít egy bosszúálló szellemet, és ezzel Eric életét is veszélybe sodorja. Mindez persze nem maradhat rejtve a boszorkányok Belső Köre előtt…
A büntetés elkerülhetetlennek látszik.

Leave Your Comment