Night world 2. – a sötétség lányai

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Night world 2. - a sötétség lányai

Letöltés Night world 2. – a sötétség lányai könyvet pdf, epub és mobi

Night world 2. – a sötétség lányai.pdf
Night world 2. – a sötétség lányai.epub
Night world 2. – a sötétség lányai.mobi


A könyv részletei Night world 2. – a sötétség lányai

Töltse le az ingyenes PDF Night world 2. – a sötétség lányai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Night world 2. – a sötétség lányai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Night world 2. – a sötétség lányai (pdf, epub és mobi)

Night world 2. – a sötétség lányai leírása

Volt valami különös abban a három lányban, akik beköltöztek a falu szélén omladozó ódon, viktoriánus udvarházba…

Az oregoni Briar Creek lakói soha nem láttak Rowanhez, Kestrelhez és Jade-hez fogható, szinte természetfölötti szépségeket.
Nem csoda, hogy a szomszédban lakó Mark Carter azonnal és halálosan beleszeret a legfiatalabba. A nővére, Mary-Lynette azonban sötét és véres tettekre képesnek tartja őket, és egy rémálomszerű éjszakai élmény látszólag be is igazolja félelmeit.
Pedig a három nővér azért jött ide, hogy kiszabaduljon az Éjszaka Világából. A bátyjuk, Ash -akit már megismerhettünk a sorozat előző kötetéből, “A titkos vámpírból”- azért jött utánuk, hogy visszavigye őket.
Mindenáron.
Ám amikor találkozik Mary-Lynette-tel, villámcsapásként éri őket a felismerés: ő, a vámpír és az emberlány lelki társak!

Leave Your Comment