Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet

2019-05-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Nézzük meg az építkezést! - Mi MICSODA mini füzet

Letöltés Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet könyvet pdf, epub és mobi

Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet.pdf
Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet.epub
Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet.mobi


A könyv részletei Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet

Töltse le az ingyenes PDF Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet (pdf, epub és mobi)

Nézzük meg az építkezést! – Mi MICSODA mini füzet leírása

Mit emel fel a daru? Hogyan kerül a beton az alapba? Hogy kerül a cserép a háztetőre?

Markológépek, döngölők, daruk. Melyik gyerek nem áll meg a hatalmas és színes gépek mellett, amikor az utcán sétál? A kisgyermekek a számukra íródott, közérthető nyelvezetű szövegből nemcsak a gépek felépítését és szerkezetét ismerhetik meg, hanem azt is megtudhatják, hogyan épül fel a ház: miért van szükség az alapozásra és a háztetőre. A kedves hangvételű történetben Peti még finom falatokkal is megkínálja Bandi bácsit a szomszéd építkezésen. Kisgyermekünkkel a közös könyvlapozgatás után a homokozóban el is játszhatjuk, amit a könyv lapjain megismertünk.

Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket.

2 éves kortól ajánljuk.

Leave Your Comment