New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Bokor Pál - New York - Nagyvárosi séták - A zsebkönyv változat térképpel

Letöltés New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel könyvet pdf, epub és mobi

New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel.pdf
New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel.epub
New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel.mobi


  • Atlantic Kft.
  • Utazás
  • 112 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155693731
  • Cikkszám: 1070637
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel

Töltse le az ingyenes PDF New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel (pdf, epub és mobi)

New York – Nagyvárosi séták – A zsebkönyv változat térképpel leírása

“Gyémántok rozsdás foglalatban” – így jellemzi előszavában a szerző, az MTI volt washingtoni és New York-i tudósítója – a világváros mai állapotát. A legújabb látnivalókat és a hagyományos idegenforgalmi nevezetességeket szinte hiánytalanul eléd táró útikalauz tartalma tizenkét fotókkal kísért séta. 
Ismerd meg New Yorkot az újból virágzásnak indult Harlemtől a Manhattan déli csücskéből komppal megközelíthető Szabadság-szoborig és az Ellis Islandig, ahol 1890 óta több tízmillió emigráns lépett be új hazájába. 
A sétautak ide kalauzolják az utazót: Times Square, 5th Avenue, Rockefeller Center, 42nd Street, Uptown, Midtown, Downtown, Ground Zero, Williamsburg, Ellis Island, Brighton Beach, Coney Island.
Ahhoz egy kéthetes New York-i utazás sem elég, hogy a magyar látogató a metropolisz minden érdekességét megtekintse, de van választási lehetőség. Délelőtt az Abissynian Baptist Church-ben Amerika legjobb gospel-együttese hallható, este a 42nd Street és a Broadway többezer férőhelyes musical-színházai várnak. Vásárlásra útba ejtheted a Macy’s, a Saks Fifth Avenue-t vagy a Ground Zero mellett nemrégiben felépült hipermodern Gateway Plaza bevásárlóközpontot. Étkezésre a világ legjobb bifsztekjével hencegő Peter Luger étterem, a Little Italy valamelyik étterme, vagy a sokszáz hot-dog pavilon egyike biztosan elérhető közelségben lesz. A Broadwayn járva pedig érdeklődéstől és pénztárcától függően dönthetsz arról, hogy a Strandet, a világ legnagyobb antikváriumát vagy inkább a Harley Davidson márkaboltját keresed fel. 
A máris óriási tömegeket vonzó szeptember 9/11 emlékhely, az új Trump-torony a SoHoban, az orosz emigrációt befogadó Brighton Beach és a 2nd Avenuen épült új metróvonal pedig arra emlékeztet, hogy ez az a hely, ahol az élet soha nem áll meg, s ahol mindig fogsz találni új látnivalókat.

Leave Your Comment