Neverworld Wake – Örök ébredés

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Marisha Pessl - Neverworld Wake - Örök ébredés

Letöltés Neverworld Wake – Örök ébredés könyvet pdf, epub és mobi

Neverworld Wake – Örök ébredés.pdf
Neverworld Wake – Örök ébredés.epub
Neverworld Wake – Örök ébredés.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Ifjúsági
  • 340 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634334934
  • Cikkszám: 1068425
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Neverworld Wake – Örök ébredés

Töltse le az ingyenes PDF Neverworld Wake – Örök ébredés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Neverworld Wake – Örök ébredés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Neverworld Wake – Örök ébredés (pdf, epub és mobi)

Neverworld Wake – Örök ébredés leírása

Valamikor régen, a Darrow-Harker Gimnáziumban, Beatrice Hartley és az öt legjobb barátja voltak a népszerűek, az irigyeltek. Amikor azonban Jim – a kreatív géniusz és Beatrice szerelme – tragikus körülmények között életét veszti, egy csapásra minden megváltozik.
Egy évvel az érettségi után a barátok visszatérnek Wincroftba, a tengerparti házba, ahol korábban annyi éven át osztották meg egymással a titkaikat: megbeszélték, épp kibe szerelmesek, hogyan akarják megváltani a világot… 

Beatrice reméli, hogy végre választ kap a Jim halálával kapcsolatos gyötrő kérdéseire, ugyanis azt gyanítja, hogy a többiek jóval többet tudnak annál, mint amit elárultak.
Ám a kínos viccelődésekkel és nyomasztó hallgatásokkal teli este lassan vánszorog, és a lány egyre inkább úgy érzi, hogy sosem fogja megtudni, valójában mi is történt.

Ahogy az éjszakát lassan felváltja a hajnal, vihar tör ki, és egy rejtélyes férfi kopogtat be hozzájuk. Kedélyesen közli velük a lehetetlent: számukra megakadt az idő, egy szilánkon függ, amelyet csak úgy lehet eltávolítani, ha a korábbi barátok meghozzák életük legnehezebb döntését.
Beatrice-nek ez az utolsó esélye arra, hogy kiderítse az igazságot… és életben maradjon.

Ezzel elkezdődik az örök ébredés.

Leave Your Comment