Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Jessica Townsend - Nevermoor 2. - Csudamíves - Morrigan Crow baljós öröksége

Letöltés Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége könyvet pdf, epub és mobi

Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége.pdf
Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége.epub
Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége.mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Ifjúsági
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634370253
  • Cikkszám: 1069767
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége

Töltse le az ingyenes PDF Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége (pdf, epub és mobi)

Nevermoor 2. – Csudamíves – Morrigan Crow baljós öröksége leírása

Morrigan Crow legyőzte a halálos átkot, kiállta a veszélyes próbákat, és felvételt nyert a rejtélyes Csudálatos Társaságba, a titokzatos Nevermoor azonban még számtalan felfedeznivalót tartogat számára. Ám hamar rá kell jönnie, hogy nem minden varázslat a jót szolgálja.

Morrigan a Társaság új tagjaként azt reméli, hogy végre igazi családra és barátokra lel. Csudákra számít, kalandokra és felfedezésekre, de kiderül, hogy a Társaság egyetlen dologgal akarja megismertetni: a Csudamívesek által elkövetett rémtettekkel. Ráadásul valaki zsarolja a társait…

És ami a legrosszabb: az emberek sorra tűnnek el. Nevermoor fantasztikus városát, amely valaha a mágia biztonságos szigete volt, most félelem és gyanakvás fojtogatja…

A világhírű sorozat első kötete, a Nevermoor: Morrigan Crow négy próbája című ifjúsági regény 2017-es megjelenése óta szinte az egész könyvszakmát lázban tartja. Nem véletlen, hiszen sokak szerint a Harry Potter-könyvek méltó utódja született meg. A regény alig egy év alatt tömérdek díjat zsebelt be, 33 nyelvre fordítják le, a 9 részesre tervezett könyvsorozatból pedig a 20th Century Fox filmet is készít.

Leave Your Comment