Never enough – Soha nem elég

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Denise Jaden - Never enough - Soha nem elég

Letöltés Never enough – Soha nem elég könyvet pdf, epub és mobi

Never enough – Soha nem elég.pdf
Never enough – Soha nem elég.epub
Never enough – Soha nem elég.mobi


A könyv részletei Never enough – Soha nem elég

Töltse le az ingyenes PDF Never enough – Soha nem elég fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Never enough – Soha nem elég PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Never enough – Soha nem elég (pdf, epub és mobi)

Never enough – Soha nem elég leírása

Loann mindig is olyan népszerű és csinos akart lenni, mint a nővére, Claire. Amikor Claire volt barátja flörtölni kezd vele, Loann bármire hajlandó lenne, hogy végre ő is különleges lehessen… még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell árulnia a nővérét.
Ám minél inkább a részesévé válik nővére életének, annál inkább ráébred, hogy nem minden az, aminek látszik. A tökéletességért folytatott harc, amelyet Claire vív, felemészti őt, és súlyos árat kell fizetnie érte. Miközben egyre inkább visszahúzódik a családjától és a barátaitól, Loann igyekszik megérteni őt és jóvátenni az elkövetett hibákat. Képes lesz-e vajon Loann rendbe hozni a kapcsolatukat – és segíteni a nővérét -, mielőtt túl késő lenne?

Leave Your Comment