Nevenincs és sosemvolt hercegnők

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Phillipe Lechermeier - Nevenincs  és sosemvolt hercegnők

Letöltés Nevenincs és sosemvolt hercegnők könyvet pdf, epub és mobi

Nevenincs és sosemvolt hercegnők.pdf
Nevenincs és sosemvolt hercegnők.epub
Nevenincs és sosemvolt hercegnők.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 94 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632442945
  • Cikkszám: 1027552
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 275 x 305

A könyv részletei Nevenincs és sosemvolt hercegnők

Töltse le az ingyenes PDF Nevenincs és sosemvolt hercegnők fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nevenincs és sosemvolt hercegnők PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nevenincs és sosemvolt hercegnők (pdf, epub és mobi)

Nevenincs és sosemvolt hercegnők leírása

Ismered Varangyina hercegnőt? Láttad már Henna hercegnőt? Surrant már feléd éj hercegnő az esti sötétben? Megtörtént már, hogy szóba elegyedtél Novellina hercegnővel? Láttad már, hogyan ropja a táncot a tűz körül Cigánka More? Holdkaréj hercegnő, Dorémi hercegnő, Kínai Illóka – a paloták mélye vagy a tornyok magasa számos királylányt rejt. A nagy álcázásban némelyik már arra sem emlékszik, hogy kicsoda. ámde megérdemlik, hogy újra felfedezzük őket. Itt van hát egy kötetbe gyűjtve minden, ami csak tudható e névtelen, ismeretlen vagy eltűnt hercegnőkről. Paloták sötét titkai, folyosói pletykák, budoárokban elsuttogott vallomások, elvarázsolt erdők, rejtegetnivalók, házi kedvencek – van itt minden, kissé kuszán, de magyarázatok, rajzok kíséretében. Nincs is más dolgod, mint ide-oda lapozgatni, és felfedezni az elfeledett hercegnők világát. és ki tudja, valamelyikükben talán magadra ismersz!

A Hercegnőkben szerepel Hamupipőke és néhány más híresség, de főként olyan hercegnőkkel találkozunk a lapjain, akiket méltatlanul elfeledtek. De ez még nem minden.
A Hercegnőkben különleges történeteket találunk, anekdotákat, titkokat és arcképeket. Néhány megnevettet, néhány ijesztő, és van, ami álmodozásra késztet. és ez még mindig nem minden.
A Hercegnőkben nem csak hercegnők vannak. Vannak benne napernyők, csókok és kövek is. Kertek, egy herceg, gyászlepkék. Rejtélyek, egy világtérkép. Szerelem. Ahogy az már lenni szokott. De van még benne más is.
A Hercegnők úgy mesél a hercegnőkről, ahogyan még soha senki, úgy mutatja be őket, ahogyan mások még soha. és még ezzel is keveset mondtunk…

Rébecca Dautremer különleges illusztrációi csodálatos világba kalauzolják az olvasókat, kicsiket és nagyokat egyaránt: olyan hercegnők közé, akik nem feltétlenül szelídek, boldogok és kedvesek, ahogyan azt megszoktuk.

Leave Your Comment