Neveljünk, de hogyan?

2019-05-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Vandra Attila - Neveljünk, de hogyan?

Letöltés Neveljünk, de hogyan? könyvet pdf, epub és mobi

Neveljünk, de hogyan?.pdf
Neveljünk, de hogyan?.epub
Neveljünk, de hogyan?.mobi


A könyv részletei Neveljünk, de hogyan?

Töltse le az ingyenes PDF Neveljünk, de hogyan? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Neveljünk, de hogyan? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Neveljünk, de hogyan? (pdf, epub és mobi)

Neveljünk, de hogyan? leírása

Gyakorló tanárként és kétgyerekes apaként a szerző tudja, hogy „mi fán terem a gyerek”, no meg a szülő. Olyan nevelési helyzeteket vesz sorra, amelyek minden családban megjelennek. Az érzelmi biztonság, a kötelességtudat, az együttérzés, a megbízhatóság, az önállóság és a fokozatos önállósodás megteremtése rengeteg buktatót rejt. Ezek elkerüléséhez kapunk okos támpontokat.
Ami a műfajt illeti, ez nemcsak könyv, hanem füzet is. Méghozzá munkafüzet, abban az értelemben, hogy az olvasó – mint egy önismereti tréning résztvevője – nemcsak befogadóként, hanem aktívan, saját tapasztalatai megfogalmazásával is részt vehet a közös gondolkodásban.

Leave Your Comment