Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2.

2019-06-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Rick Riordan - Neptunus Fia - Az Olimposz hősei 2.

Letöltés Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2. könyvet pdf, epub és mobi

Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2..pdf
Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2..epub
Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2..mobi


A könyv részletei Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2.

Töltse le az ingyenes PDF Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2. (pdf, epub és mobi)

Neptunus Fia – Az Olimposz hősei 2. leírása

Percy teljesen össze van zavarodva.

Hosszú álmából felébredve a nevén kívül nem emlékszik semmire. Nagy nehezen mégis sikerül eljutnia egy félvéreknek fenntartott ismeretlen táborba. A múltjából csak egyetlen másik nevet és egyetlen arcot tud előbányászni: Annabeth-ét.

Hazelnek halottnak kéne lennie. Az első életét alaposan elrontotta. és a világ veszélybe került egykori ballépése miatt. Most nem kíván mást, mint hogy messzire vágtathasson a gondok elől az álmában látott csődörön.

Frank egy rakás szerencsétlenség. Nagyanyja szerint hősök leszármazottja, de Frank ebből semmit sem érez. Ormótlan medvének érzi magát, különösen legkedvesebb barátja, Hazel közelében, akiben teljes mértékig megbízik. Olyannyira, hogy legféltettebb titkát is rábízza.

 

Mindhármuknak köze van a titokzatos Hetedik Próféciához.

Az Olimposz hősei sorozat második, lélegzetelállítóan akciódús története a „másik” tábortól egészen az istenek háta mögötti földig, Alaszkáig ível. Útközben új félistenekkel ismerkedhetünk meg, félelmetes szörnyek, különös lények bukkannak fel és segítik, vagy éppenséggel veszélyeztetik  a legújabb küldetés kimenetelét.

Leave Your Comment