Nemzetközi segélyezés a 21. század elején

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Kiss Judit - Nemzetközi segélyezés a 21. század elején

Letöltés Nemzetközi segélyezés a 21. század elején könyvet pdf, epub és mobi

Nemzetközi segélyezés a 21. század elején.pdf
Nemzetközi segélyezés a 21. század elején.epub
Nemzetközi segélyezés a 21. század elején.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 224 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634543435
  • Cikkszám: 1071993
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nemzetközi segélyezés a 21. század elején

Töltse le az ingyenes PDF Nemzetközi segélyezés a 21. század elején fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nemzetközi segélyezés a 21. század elején PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nemzetközi segélyezés a 21. század elején (pdf, epub és mobi)

Nemzetközi segélyezés a 21. század elején leírása

“Kiss Judit és szerzőtársainak könyve igazi hiánypótló munka. Egyrészt, mert több mint 10 éve nem jelent meg nemzetközi fejlesztési segélyezéssel foglalkozó magyar nyelvű tudományos kötet. Másrészt a könyv több olyan témát is tárgyal, amelyek eddig nem szerepeltek a hazai tudományos kutatásokban. Ilyenek az innovatív finanszírozás, a ,,post-development”, a civil szervezetek szerepe, továbbá az új, nem tradicionális donorok (mint például Kína vagy India) motivációi és hatása a nemzetközi fejlesztési rendszerre. Ezek mind olyan témák, amelyek jelentős új eredményekkel járulnak hozzá a magyar fejlődéstanulmányok több évtizedes hagyományaihoz.
A kötet rendkívül hasznos lehet a felsőoktatásban, különösen a nemzetközi kapcsolatok mesterképzésein, de a nemzetközi fejlesztéssel foglalkozó gyakorlati szakemberek is sokat meríthetnek belőle.”
Szent-Iványi Balázs
Aston University és Budapesti Corvinus Egyetem

Leave Your Comment