Néma csend

2019-07-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Charles MacLean - Néma csend

Letöltés Néma csend könyvet pdf, epub és mobi

Néma csend.pdf
Néma csend.epub
Néma csend.mobi


A könyv részletei Néma csend

Töltse le az ingyenes PDF Néma csend fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Néma csend PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Néma csend (pdf, epub és mobi)

Néma csend leírása

Az asszony lelkileg labilis, tudatában időnként összekeveredik a fantázia a valósággal. Menekülne férjétől, de kitörési kísérleteinek egyelőre csupán a kisfia egészsége esett áldozatául. A kis Ned a traumák hatására megnémult, és a családot a széthullás fenyegeti. A háttérben pedig ott az a bizonyos harmadik, egy férfi, aki Karen számára a menekülés kulcsa lehet. Kivéve, ha ez a kulcs a pokol kapuját tárja ki…

A Paranoia szerzője izgalmas, erotikus thrillerében a természetfölötti hatalmak helyett a bennünk lakozó gonoszt idézi meg. A könyv megrázó erővel mutatja be a szeretet sötét oldalát.

„Valósággal a székhez szögezi az embert… rendkívüli thriller, remekül megírva, tele feszültséggel.”
– London Evening Standard

Leave Your Comment