Nem vagyok Miriam

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Majgull Axelsson - Nem vagyok Miriam

Letöltés Nem vagyok Miriam könyvet pdf, epub és mobi

Nem vagyok Miriam.pdf
Nem vagyok Miriam.epub
Nem vagyok Miriam.mobi


A könyv részletei Nem vagyok Miriam

Töltse le az ingyenes PDF Nem vagyok Miriam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nem vagyok Miriam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nem vagyok Miriam (pdf, epub és mobi)

Nem vagyok Miriam leírása

Majgull Axelsson, az egyik legnagyobb hatású svéd írónő megrázó regénye az identitásról, a kirekesztettségről és sötét titkokról mesél.
A történet a háborús Európában és a mai Svédországban játszódik. Miriam cigány lány, aki zsidó névvel, zsidó identitással kerül a koncentrációs táborból Svédországba, egész életében eltitkolja valódi származását, hiszen fél, hogy elüldöznék az országból. 
Minden éjjel kísérti a múlt, nem tud szabadulni az emlékeitől. Ám a nyolcvanötödik születésnapján végre fény derül a gyötrő titokra, amelyet egy életen át őrzött.

Majd hetven év múltán Miriam a láger kapujában áll… Képek villannak föl előtte: a rabok szürke arca, a kenyérlopás, botozás a börtönblokkban, snájdig SS-tisztek, akasztások, Mengele mosolya és a krematórium örökké füstölgő kéménye.

Béke van. Miriam mégsem boldog. Végre eljött a szabadság pillanata. Szabad vagyok… 
És ezt hogyan éljem túl?

Bolti készlet

Leave Your Comment