Nem nőnek való

2019-05-03   |   by admin

A könyv tartalma:

P. D. James  - Nem nőnek való

Letöltés Nem nőnek való könyvet pdf, epub és mobi

Nem nőnek való.pdf
Nem nőnek való.epub
Nem nőnek való.mobi


A könyv részletei Nem nőnek való

Töltse le az ingyenes PDF Nem nőnek való fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nem nőnek való PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nem nőnek való (pdf, epub és mobi)

Nem nőnek való leírása

P. D. James „a bátor, de sebezhető fiatal nyomozónőt, Cordelia Grayt egy rendkívül veszélyes kirakósban mutatja be, amely egy percre sem engedi lankadni az olvasó figyelmét.” (The New York Times)

 

A cambridge-i egyetemről utolsó évében kimaradó, jóképű Mark Callender neveltetéséhez méltatlan módon halt meg: felakasztva találtak rá, a száján halvány rúzsnyommal. Gazdag apja nem nyugszik bele a hivatalos véleménybe, amely szerint öngyilkosságot követett el, és felfogadja a kezdő magándetektívet, Cordelia Grayt, hogy derítse ki, mi kergette a fiát az önpusztításba. Amikor azonban Cordelia összerakja a minduntalan megdöbbenést keltő és igencsak bűzlő ügy mozaikjait, nem Mark indítékaira, hanem rég eltemetett szennyes titkok és szégyenletes bűnök hosszan kígyózó sorára bukkan, és egyre erősebbé válik a gyanúja, hogy gyilkosság történt.

 

„Az 1970-es években íródott, de máig sem veszített átütő erejéből.”

– VOGUE

 

„Lebilincselő, szépirodalmi igényességű bűnügyi regény…”

– CHICAGO SUN-TIMES

 

„[P. D. James] a klasszikus krimi legnagyobb kortárs írója.”

– THE SUNDAY TIMES (UK)

Leave Your Comment