Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Vavyan Fable -  Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben

Letöltés Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben könyvet pdf, epub és mobi

Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben.pdf
Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben.epub
Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben.mobi


  • Fabyen Kiadó
  • Humor
  • 838 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639300590
  • Cikkszám: 1031342
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben

Töltse le az ingyenes PDF Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben (pdf, epub és mobi)

Nászjelentés 1-2. Kemény kötésben leírása

Vavyan Fable ismét elévülhetetlen témáról írt, amely nem csupán a hetero-, homo- és uniszexuális, sörbarát, tánc-, motor- és lókedvelő olvasóközönség, hanem ennél szélesebb írásértő rétegek érdeklődésére is számot tarthat.
A keserédes, frivol, mulattató, provokatív, őszinte és a legkevésbé sem barbis hangvételű történet az örök férfi-nő kapcsolatról, ezen belül a házasságról, annak kudarcáról és a boldogító válásról szól.
A történet itt még nem ért véget, sőt, úgyszólván ekkor kezdődik, ugyanis a főhősnő, mindebből mit sem okulva, újabb szerelmi frigyet fontolgat. Egy férfival! A barátnők bölcs tanácsainak és életpéldájának figyelembevétele nélkül!
Ezen ESKÜVŐREGÉNYT és sorsdrámát az írónő a jól ismert, védjegyszerűen egyedi Fable-stílusban rótta papírra.
A népes olvasótábor örömére a kötet végi függelékben bemutatjuk a szerkesztő egyes megjegyzéseit (pl.: marhácska!), valamint spontán grafikáit (pl.: lábszárcsonttal átdöfött szív). Ebben mellőztük a hátsó borítókon mostanában oly divatos, neves közéleti tényezők általi felmagasztalás gyakorlatát.
Figyelem!
Olvasás előtt kössenek jól fizető biztosítást kuncogás-röhögés miatti félrenyelés, parkettafeltépés, tömegközlekedési eszközön történő túlutazás, tovább családelhanyagolás okozta károk esetére!
Közkívánatra!
A veszedelmesen nagy sikerű NÁSZJELENTÉS második kiadása!

Leave Your Comment