Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Sandra Gulland - Napóleon felesége - A szenvedély és bánat dalai

Letöltés Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai könyvet pdf, epub és mobi

Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai.pdf
Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai.epub
Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Regény
  • 416 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789638453945
  • Cikkszám: 1030278
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai

Töltse le az ingyenes PDF Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai (pdf, epub és mobi)

Napóleon felesége – A szenvedély és bánat dalai leírása

Sandra Gulland regénytrilógiájának második kötetében Joséphine, immár Madame Bonaparte, a forradalom utáni zűrzavaros Párizsban kezdi meg új életét a diadalútján elinduló Napóleon oldalán. Férje, a szenvedélyes, energikus és gyakran kiszámíthatatlan korzikai katona, hamarosan a francia nép hősévé válik, és Joséphine-nek szembe kell néznie azzal, hogy közös életükben főszerepet játszik a történelem.
Az egykori jóslat beteljesülni látszik. Bár az előkelő rangra emelkedés nem kevés áldozattal jár, és a veszteségekért teljességgel nem is kárpótolhat a sors, a kudarcaiban is megingathatatlan optimizmussal kitartó Joséphine a megannyi kísértés, árulás és küzdelem között is a régi kedves Rose marad.
A történelmi regény, amelyben Joséphine naplóbejegyzésein kívül Napóleon szerelmes leveleit is olvashatjuk, izgalmas képet tár elénk Franciaország egyik legérdekesebb korszakáról.

Leave Your Comment