Napháború – Démon-ciklus 3.

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Peter V. Brett - Napháború - Démon-ciklus 3.

Letöltés Napháború – Démon-ciklus 3. könyvet pdf, epub és mobi

Napháború – Démon-ciklus 3..pdf
Napháború – Démon-ciklus 3..epub
Napháború – Démon-ciklus 3..mobi


A könyv részletei Napháború – Démon-ciklus 3.

Töltse le az ingyenes PDF Napháború – Démon-ciklus 3. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Napháború – Démon-ciklus 3. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Napháború – Démon-ciklus 3. (pdf, epub és mobi)

Napháború – Démon-ciklus 3. leírása

Újhold éjjelén tömegével emelkednek fel a démonok a föld alól, hogy elpusztítsák azt a két embert, akik idővel a legendák Szabadítójává válhatnak – azokká, aki a próféciák szerint egyesítik az emberiség maradékát, hogy egyszer és mindenkorra elpusztíthassák a Mag démonait.

Bálás Arlen valaha hétköznapi ember volt, mostanra azonban sokkal több lett annál – a testére tetovált rovások révén bármelyik démonnal felveszi a versenyt. Sok követője akad, Arlen útja azonban talán egy olyan sötét helyre vezet, ahová csak egyedül mehet.
Ahmann Jardir ütőképes démonpusztító hadsereggé kovácsolta Krázia sivatagi törzseit. Ősi fegyverekre tett szert – egy lándzsára meg egy koronára -, és máris hatalmas területeket hódított meg a Zöldvidékből.
Arlen és Jardir valaha szinte testvérek voltak, időközben azonban halálos ellenségekké váltak. Csakis ők ketten lehetnek képesek legyőzni az emberiség ellenségeit, mégis közéjük áll a létező legpusztítóbb démon – az, amelyik az emberek szívében lakozik.

Lenyűgöző világ!

Leave Your Comment