Naked heat – Meztelen hőség

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Castle - Naked heat - Meztelen hőség

Letöltés Naked heat – Meztelen hőség könyvet pdf, epub és mobi

Naked heat – Meztelen hőség.pdf
Naked heat – Meztelen hőség.epub
Naked heat – Meztelen hőség.mobi


A könyv részletei Naked heat – Meztelen hőség

Töltse le az ingyenes PDF Naked heat – Meztelen hőség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Naked heat – Meztelen hőség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Naked heat – Meztelen hőség (pdf, epub és mobi)

Naked heat – Meztelen hőség leírása

Amikor holtan találják Cassidy Towne-t, New York legkönyörtelenebb bulvárfirkászát, Heat nevezetes gyanúsítottak egész sorára bukkan. Mindüknek komoly indítéka volt, hogy végezzen Manhattan legrettegettebb sárdobálójával.
Heat gyilkossági nyomozását tovább komplikálja újabb találkozása a magazinszerzők szupersztárjával, Jameson Rook-kal. Miután nemrég szakított a férfival, Nikki nem érzi úgy, hogy itt lenne az ideje megbirkózni az érzelmi teherrel. Csakhogy a jóképű, szellemes, Pulitzer-díjas író nagyon is érintett az ügyben, így kénytelen ismét együtt dolgozni vele.
Megoldatlan kapcsolati problémák feszültsége és erotikus izzás tölti be a levegőt, miközben Heat és Rook hírességek és maffiózók, énekesek és prostituáltak, profi sportolók és bukott politikusok között indulnak a gyilkos keresésére.
Az új eset mindent elsöprő hullámokat kelt a titkok, eltussolt ügyek és botrányok világában.

Leave Your Comment