Nagymamák és nagypapák világa

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Marta Gómez Mata - Nagymamák és nagypapák világa

Letöltés Nagymamák és nagypapák világa könyvet pdf, epub és mobi

Nagymamák és nagypapák világa.pdf
Nagymamák és nagypapák világa.epub
Nagymamák és nagypapák világa.mobi


  • Naphegy Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 64 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639869882
  • Cikkszám: 1054775
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nagymamák és nagypapák világa

Töltse le az ingyenes PDF Nagymamák és nagypapák világa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nagymamák és nagypapák világa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nagymamák és nagypapák világa (pdf, epub és mobi)

Nagymamák és nagypapák világa leírása

Létezik egy világ, ahol nagyszülőnek lenni sokkal fontosabb, mint miniszterelnöknek, legalábbis Dzsepetto nagypapa szerint. Ebben a világban Utazó nagymama mindig bőröndökkel megrakottan jár-kel, Geográfus nagypapa felderíti az Arktiszt, Piskóta nagymama bécsi cukrászdákban kóstol süteményt, ám a legszívesebben mindannyian az unokájukkal játszanak.

Ebben a világban Négyszeröt nagypapa, kezében számológéppel fél szemmel mindig az unokáját figyeli, Altatódal nagymama csodálatos dalokat tud, Tündér nagymamára pedig mindig lehet számítani.

Legyező nagymama még a kínai császárné keréklegyezőjéért sem cserélné el az unokáit, és Pék nagypapa meggyőződéssel vallja, az unokák olyan nélkülözhetetlenek, mint a kenyér.

Minden nagyszülő (igen, Utazóláda nagymama, Játékkártya nagymama, Király nagypapa, Balerina nagymama, Búgócsiga nagymama, Morzekód nagypapa, Lepke nagymama, Szóőrző nagypapa is) tudja ezen a világon, hogy mennyire különleges, egyedülálló és fontos szerep az övé.

Lépj be te is a nagymamák és nagypapák csodálatos világába! Kezdésképpen Csillag nagypapa kékes színű szemével lekacsint a magas égből…

Leave Your Comment