Nagy csokoládé könyv

2019-06-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Filep Kata - Nagy csokoládé könyv

Letöltés Nagy csokoládé könyv könyvet pdf, epub és mobi

Nagy csokoládé könyv.pdf
Nagy csokoládé könyv.epub
Nagy csokoládé könyv.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gasztronómia
  • 160 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634470236
  • Cikkszám: 1054187
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Nagy csokoládé könyv

Töltse le az ingyenes PDF Nagy csokoládé könyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Nagy csokoládé könyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Nagy csokoládé könyv (pdf, epub és mobi)

Nagy csokoládé könyv leírása

A csokoládé csoda, örök kedvenc, sokan vagyunk a megszállottjai. Néha egyetlen kocka is elég belőle a boldogsághoz.
Könyvünkben arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a kakaó kalandos útját az ültetvényektől a csokoládékészítő műhelyekig, az ősi maja kultúrától a spanyol hódítókon át napjainkig. Utánajártunk, hogyan tevődött át a mai termelés jelentős része az amerikai kontinensről Afrikába, és hogyan változott az idők során az egykor kizárólag italként ismert csokoládé, amely mára számtalan formában és textúrában elérhető.
Szeretnénk bebizonyítani azt is, hogy otthon sem ördöngösség nekifogni a csokoládékészítésnek, ezért a vállalkozó kedvűeknek ehhez is segítséget nyújtunk, legyen szó csokoládétemperálásról, házi bonbonkészítésről, vagy éppen csokoládédíszítésről. Igyekeztünk egyszerű és ötletes, valamint rafinált és ínyenc recepteket is bemutatni. Lehetünk kíváncsiak és kísérletezők, vagy épp a klasszikus vonal kedvelői – a kötetben biztosan megtaláljuk a nekünk való csokoládés receptet.

A könyv egyben a Cookta.hu első kiadványa is, melyben a Cookta.hu Aranykanál-receptverseny díjnyertes csokoládés receptje is szerepel.

Édes élményeket, csodás csokoládés pillanatokat kívánunk!

Leave Your Comment