Motiváció magasabb szinten

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Susan Fowler - Motiváció magasabb szinten

Letöltés Motiváció magasabb szinten könyvet pdf, epub és mobi

Motiváció magasabb szinten.pdf
Motiváció magasabb szinten.epub
Motiváció magasabb szinten.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 224 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633042977
  • Cikkszám: 1043212
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 145*210mm

A könyv részletei Motiváció magasabb szinten

Töltse le az ingyenes PDF Motiváció magasabb szinten fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Motiváció magasabb szinten PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Motiváció magasabb szinten (pdf, epub és mobi)

Motiváció magasabb szinten leírása

Miért nem működik a motiváció?
Susan Fowler a vezetés témakörével foglalkozó kutató, tanácsadó és coach szerint a “hagyományos” motivációs eszközökkel rendszerint csak frusztráljuk a munkatársainkat és magunkat is az emberek már épp eléggé motiváltak, de ez a motiváltság általában felszínes és rövid távú. Ebben a könyvben a szerző a legújabb tudományos kutatások eredményeire alapozva felvázol előttünk egy már bevált modellt és intézkedéssorozatot, amelynek segítségével a vezetők egy olyan motiváció felé terelhetik a beosztottaikat, amely nemcsak produktivitásukat és aktivitásukat fokozza, hanem a céltudatosság és a kiteljesedettség érzésével is megajándékozza őket.
Fowler szerint a vezetők a mai napig a hagyományos, jutalmazás és büntetés alapú módszert követik, mert mást nem ismernek. Az általa kifejlesztett optimális motivációs folyamat megtanítja a vezetőknek, hogyan szoktassák le az embereiket arról, hogy kívülről várják a jutalmazást, és segítsenek nekik felfedezni, hogyan tudja a munkájuk még a mélyebb pszichológiai szükségleteiket az autonómia, a valahová tartozás és a kompetencia iránti vágyukat is kielégíteni, és a tudományos eredmények szerint, mindezzel felkelteni bennük a valódi és fenntartható motivációt.

A szerzőről
Susan Fowler kutatói és tanácsadói pályafutása során több mint harmincévnyi tapasztalatot gyűjtött a világ több mint harminc országában. Szakterülete az önmenedzsment, és a The Ken Blanchard Companies Optimal Motivation termékcsoportjának vezető fejlesztője, valamint a szervezet legkiválóbb önmenedzsmentre és személyes felhatalmazásra oktató programjának, a Situational Self Leadershipnek (helyzetfüggő önmenedzsmentnek) a megalkotója. Ken Blanchard három sikerkönyvének, köztük a Vezetés magasabb szinten társszerzője. A San Diegó-i Egyetem vezetéstani programjának oktatója.

Leave Your Comment