Miután ​meghaltam

2019-06-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Emily Bleeker - Miután ​meghaltam

Letöltés Miután ​meghaltam könyvet pdf, epub és mobi

Miután ​meghaltam.pdf
Miután ​meghaltam.epub
Miután ​meghaltam.mobi


A könyv részletei Miután ​meghaltam

Töltse le az ingyenes PDF Miután ​meghaltam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miután ​meghaltam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Miután ​meghaltam (pdf, epub és mobi)

Miután ​meghaltam leírása

„Még a legboldogabb házasságban is vannak titkok…”

Luke Richardson hazaérkezik szeretett felesége, Natalie temetéséről, akivel tizenhat boldog éven át éltek együtt, és három gyerekük született. De van valami, amire Luke nem számított: egy kék boríték várja michigani otthonuk előszobájának padlóján, amire az ő neve van írva Natalie kézírásával.

A boríték egy levelet rejt, amit Natalie egy évvel korábban írt, az első kemoterápia napján. És a levelek egyre csak érkeznek. Luke nem kételkedik a valódiságukban, de nem tudja, ki küldözgeti őket. Szinte a levelek megszállotjává válik, és a nyomozása során rég elfeledett titkokra bukkan, melyek kételyeket ébresztenek benne a feleségével, a családjával, az egész életével kapcsolatban.

De a szeretet örök – még az írott szavakban is, még az emlékekben is, és az ígéretekben is, amelyeket a halál után is be lehet váltani.

Levelek a síron túlról – az év egyik sikerkönyve

Ismerd meg Natalie felkavaró titkait!

Leave Your Comment