Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Deliága Éva - Mit kezdjünk a szorongással? - Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék

Letöltés Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék könyvet pdf, epub és mobi

Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék.pdf
Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék.epub
Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék.mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Család és szülők
  • 144 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155932014
  • Cikkszám: 1071756
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék

Töltse le az ingyenes PDF Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék (pdf, epub és mobi)

Mit kezdjünk a szorongással? – Pszichológiai útmutató + félelemoldó mesék leírása

A nagy sikerű Mit kezdjünk az akaratossággal? című könyv folytatásában a pszichológus-pedagógus szerzőpáros a gyermekkorban jelentkező félelmek és szorongások enyhítéséhez nyújt segítséget. 
Anyaként vagy apaként nagyon rossz érzés átélni, ha a gyermek fél, nem érzi biztonságban magát, elakad, vagy teljesítményét indokolatlan gátlások blokkolják. Fontos, hogy a szülő ilyenkor képes legyen oldani ezt a kellemetlen testi-lelki tünetekkel járó állapotot. Mivel az egyszerű biztatás nem mindig éri el a célját, Deliága Éva kidolgozott egy olyan szempontrendszert, mely a különböző személyiségű gyermekek szorongását helyzethez illően más-más módszerrel kezeli.
A pszichológiai útmutatóban a gyermeki szorongás lélektanáról, illetve a mindennapi gyakorlatban jól használható módszerekről olvashat. Arra is találhat példákat, hogy mi az, ami hosszú távon ártalmas lehet a gyermek egészséges személyiségfejlődésére, még akkor is, ha elsőre hatékonynak tűnik. 
A Lovász Hajnalka által írt mesék pedig a felvázolt módszereket csomagolják humoros, kalandos állattörténetekbe, melyekből a gyermek új megoldásokat kaphat félelme, szorongása enyhítésére. A bájos figurancs állatkák varázslatos történetei észrevétlenül – nem tanmese jelleggel! – formálják a gyermek mindennapi helyetekhez való nyitott, pozitív hozzáállását, fejlesztik empátiakészségét, bővítik érzelmi szókincsét.

Leave Your Comment