Mit adj enni a babának?

2019-07-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Jane Clark - Mit adj enni a babának?

Letöltés Mit adj enni a babának? könyvet pdf, epub és mobi

Mit adj enni a babának?.pdf
Mit adj enni a babának?.epub
Mit adj enni a babának?.mobi


  • Lettero Kiadó
  • Család és szülők
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639905184
  • Cikkszám: 1035177
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Szerkesztő:

A könyv részletei Mit adj enni a babának?

Töltse le az ingyenes PDF Mit adj enni a babának? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mit adj enni a babának? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mit adj enni a babának? (pdf, epub és mobi)

Mit adj enni a babának? leírása

“Boldog vagyok, hogy végre magyarul is megjelenik ez a kiváló könyv. Jane Clarke az egyik kedvenc külföldi szerzőm.
Akinek ő segít, megnyugodhat: a legjobbhoz fordult. Ha egy gyereket a könyv szakszerű tanácsai alapján táplálnak, már a kezdésnél mindent megkap, hogy egészséges felnőtt váljon belőle.
Jane Clarke korszakról korszakra végigkíséri a szülőket a terhességtől az óvodáskorig. Pontosan megmondja, mikor milyen ételt szabad adni, mire kell odafigyelni, és mi a legjobb megoldás az egyes problémákra (pl. ételallergiákra).
De a szerző nem csupán táplálkozási szakember, hanem a rangos Cordon Bleu Akadémián végzett szakács is. Fantasztikus kombináció!
Az ételei egyszerre egészségesek és finomak. Gyakorló édesanyaként pedig azt vallja, nem muszáj külön főzni a babának és a többi családtagnak. Minden babareceptje elkészíthető némi továbbfejlesztéssel úgy, hogy bárkinek tökéletes ebéd vagy vacsora legyen.
Nagyon örülök, hogy részt vehettem a magyar kiadás elkészítésében.” (Stahl Judit)

Jane Clarke Anglia legnépszerűbb táplálkozási szakértője. Szaktanácsadóként többek között ő segítette Jamie Oliver közétkeztetést megreformáló kampányát. Sokéves tudományos munkássága során számos könyvet és cikket publikált az egészséges táplálkozásról. Magánpraxisa annyira sikeres, hogy szinte lehetetlen hozzá időpontot kapni. Londonban él örökbe fogadott kislányával, Mayával.

Leave Your Comment