Miss Miranda Cheever titkos naplója

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Julia Quinn - Miss Miranda Cheever titkos naplója

Letöltés Miss Miranda Cheever titkos naplója könyvet pdf, epub és mobi

Miss Miranda Cheever titkos naplója.pdf
Miss Miranda Cheever titkos naplója.epub
Miss Miranda Cheever titkos naplója.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Romantikus
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636895792
  • Cikkszám: 1023989
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Miss Miranda Cheever titkos naplója

Töltse le az ingyenes PDF Miss Miranda Cheever titkos naplója fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miss Miranda Cheever titkos naplója PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Miss Miranda Cheever titkos naplója (pdf, epub és mobi)

Miss Miranda Cheever titkos naplója leírása

„A modern Jane Austen”

Jill Barnett

1810. március 2.

Ma szerelmes lettem.

Tíz éves korában Miranda Cheever nem sok jelét mutatta, hogy nagy szépség lesz majd belőle. És a kislány már tíz évesen is képes volt elfogadni a társadalom elvárásait a jövőjét illetően. Egészen addig, amíg egy délután Nigel Bevelstoke, a jóképű és elegáns Turner vikomt ünnepélyesen kezet nem csókolt neki, és megjósolta, hogy egy nap majd belenő a testébe, és éppen olyan szép lesz, mint amennyire már okos. És Miranda már tíz évesen is tudta, hogy örökké szeretni fogja Turnert.

Ám az eljövendő évek, amelyek kegyesek voltak Mirandához, nem bántak kesztyűs kézzel Turnerrel. A lány valóban olyan vonzó lett, mint ahogyan azt a vikomt merészen megjósolta azon az emlékezetes napon, a férfi viszont magányos, megkeseredett ember, akit meggyötört az élet. Összetörték a szívét, és úgy érezte, már soha nem lesz képes szeretni. Ám Miranda sosem feledte azokat a szavakat, amelyeket a naplójában egykor papírra vetett, és nem engedte, hogy ez a szerelem, amely az élete értelme, csak úgy kicsússzon a keze közül…

Leave Your Comment