Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV.

2019-03-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Csukás István - Mirr-Murr nyomoz Budapesten - Mirr-Murr kalandjai IV.

Letöltés Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV. könyvet pdf, epub és mobi

Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV..pdf
Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV..epub
Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV..mobi


A könyv részletei Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV.

Töltse le az ingyenes PDF Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV. (pdf, epub és mobi)

Mirr-Murr nyomoz Budapesten – Mirr-Murr kalandjai IV. leírása

Csukás István, Kossuth-díjas költő Mirr-Murról írt sorozatának negyedik kötetében a híres macska új oldaláról mutatkozik be. Ugyanis felfedezi, hogy mekkora nagy nyomozó-tehetség! Ez csak úgy jön, mint egy sugallat, illetve egy levél, amit jó barátja, Oriza-Triznyák helyezett el a szalmakalapnál, amelyben édesen aludt. Mirr-Murr követi a nyomokat, közben felfedezi Budapestet, plusz Téglagyári Megállót, a régi barátot, aki éppen unatkozik. Így be is vonja a nyomozásba. Bár külön utakon, de mind a ketten célhoz érnek: megtalálják Oriza-Triznyákot és az óriási jutalmat. De a legnagyobb jutalom, hogy megismerték és megszerették Budapestet.
A nyomozást sem hagyják abba, a Kelekótya Kandúrok című mesében megcsillogtatják a nyomkövető tehetségüket és megtalálják a sajtot ábrázoló festményt.
Kövessük hát mi is vidám szívvel őket az újabb kalandokba! Ebben segítenek Ráduly Csaba humoros, derűs rajzai, hogy teljes legyen az örömünk az elbűvölő történetben.

Leave Your Comment