Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág

2019-07-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Edgar Cayce - Miről árulkodnak az aura színei - Az ember magasabb testei - Az asztrálvilág

Letöltés Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág könyvet pdf, epub és mobi

Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág.pdf
Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág.epub
Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág.mobi


A könyv részletei Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág

Töltse le az ingyenes PDF Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág (pdf, epub és mobi)

Miről árulkodnak az aura színei – Az ember magasabb testei – Az asztrálvilág leírása

Mióta csak emlékszem, az emberekkel kapcsolatban színeket láttam. Nem emlékszem olyan időre, amikor az emberek, akikkel találkoztam, ne jeleztek volna a fejükből és vállukból lágyan kiáramló kék, zöld és piros színekkel a retinámon. Hosszú idő telt el, mikorra felismertem, hogy más emberek nem látják ezeket a színeket; hosszú idő telt el, míg meghallottam az “aura” szót, s megtanultam, hogyan használjam azt a képességet, mely számomra hétköznapi volt.

Sosem gondolkodtam máshogy az emberekről, csupán aurájukkal összefüggésben; figyeltem, hogy az idő múlásával hogyan változnak a barátaimnál és szeretteimnél – betegség, levertség, szeretet, elégedettség – ezek mind tükröződnek az aurában, s az aura számomra a lélek szélkakasa. Megmutatja, hogy a sors szelei milyen irányban fújnak.
Sok ember képes látni az aurát; sokuknak van az enyémhez hasonló élménye – s évekig nem tudnak róla, hogy ez valami egyedi dolog.
Nyilvánvalóan, az aura a lélek rezgéseit tükrözi.

Egy személy aurája sok mindent elárul az illetőről, s amikor megértettem, hogy kevés ember látja, s ez a dolog spirituális jelentőségű, hogy felfedezzem jelentőségüket, tanulmányozni kezdtem a színeket.
Okkult tudományokkal foglalkozó könyvekben alkalmanként színmeghatározásokra bukkantam, s ezek a meghatározások általában összhangban állnak azzal, amit tapasztalataim révén beigazolódni láttam.

Az aurák olvasása, azonban, egy olyan képesség, melyet hosszú idő eltelte után, folyamatos megfigyelésekkel és vég nélküli próbálgatásokkal nyerhetünk el.

Leave Your Comment