Mire jó a grafikai tervezés?

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Alice Twemlow - Mire jó a grafikai tervezés?

Letöltés Mire jó a grafikai tervezés? könyvet pdf, epub és mobi

Mire jó a grafikai tervezés?.pdf
Mire jó a grafikai tervezés?.epub
Mire jó a grafikai tervezés?.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Művészet
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632440323
  • Cikkszám: 1014295
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 175 x 225

A könyv részletei Mire jó a grafikai tervezés?

Töltse le az ingyenes PDF Mire jó a grafikai tervezés? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mire jó a grafikai tervezés? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mire jó a grafikai tervezés? (pdf, epub és mobi)

Mire jó a grafikai tervezés? leírása

Háttér
A 21. század tervező˜grafikusainak komoly, ám annál izgalmasabb kihívásokra kell választ adniuk: az őj technológiák, a megrendelő˜k és fogyasztók közötti őj kommunikációs csatornák vagy a tervezésre, a globális problémákra és a különböző˜ kultőrákra egyre fogékonyabb közönség megszólítása is mind ide sorolható. A szerző˜ a kötet első˜ részében azokat a hatásokat vizsgálja, amelyek napjainkban a tervező˜k tevékenységét is mind erő˜sebben befolyásolják: fenntarthatóság, etika, technológia, elmélet, továbbá az egyes kultúrákat érő˜ különböző˜ globális hatások.

Anatómia
A kötet második fejezete a grafikai tervezés részterületeit veszi sorra. A hagyományos tevékenységek – tipográfia, felirat-, arculat-, hirdetés- és könyvtervezés – mellett olyan új területekbe is bepillantást nyerhetünk, mint a játék-, szoftver- és interaktív tervezés, vagy a koncertek vizuális atmoszféráját megteremtô VJ-k munkája.

Portfóliók
A tervező˜grafikusok munkájukat a legváltozatosabb körülmények között és módokon végezhetik: dolgozhatnak egyedül vagy egy csapat tagjaként; a tervezés mellett foglalkozhatnak írással, szerkesztéssel, kurátori tevékenységekkel, fotózással, betű tervezéssel, illetve saját vállalkozásaik igazgatásával is. A kötetben számos kortárs tervező˜ munkáival ismerkedhetünk meg a világ minden tájáról.

A könyvben bemutatott tervező˜k:

Barbara Says
Jonathan Barnbrook
Base
COMA
Cyan
DeValence
Ed Fella
[email protected]
Vince Frost
Kim Hiorthøy
Allen Hori
HunterGatherer
Radovan Jenko
Karlssonwilker
Kerr|Noble
KesselsKramer
Land Design Studio
Ji Lee
Jürg Lehni
LUST
John Morgan
Open
ORG
Pentagram
Rebecca Ross
Stefan Sagmeister
Sweden Graphics
Frédéric Teschner
Thomas.matthews
Clarissa Tossin
UVA
James Victore
Why Not Associates
Wieden+Kennedy
Barbara de Wilde
Martin Woodtli

Leave Your Comment