Mindörökké várni – SF-antológia

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Böszörményi Gyula - Mindörökké várni - SF-antológia

Letöltés Mindörökké várni – SF-antológia könyvet pdf, epub és mobi

Mindörökké várni – SF-antológia.pdf
Mindörökké várni – SF-antológia.epub
Mindörökké várni – SF-antológia.mobi


A könyv részletei Mindörökké várni – SF-antológia

Töltse le az ingyenes PDF Mindörökké várni – SF-antológia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mindörökké várni – SF-antológia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mindörökké várni – SF-antológia (pdf, epub és mobi)

Mindörökké várni – SF-antológia leírása

Ha azt hiszed, hogy nem a tiéd, akkor is…

 

„A magány, amit érzett, szavakkal leírhatatlan volt. Szerencsére nem is kívánta tőle senki, hogy megfogalmazza a kínt, ami egészen apróra préselte a lényét. Ült az ezüstös csillogású, fagyba dermedt metánhullám peremén és a fekete eget bámulta.”

Böszörményi Gyuláról, a mára klasszikussá vált Gergő és az álomfogók, valamint a kirobbanóan sikeres Ambrózy báró esetei és sok más népszerű regény szerzőjéről kevesen tudják, hogy a science fiction nagy kedvelője és művelője. A szerző 2016-ban az Isȧ, por ës homou című novellájáért megkapta a hazai SF-irodalom legrangosabb kitüntetését, a Zsoldos Péter-díjat. Kiadónk ezen alkalomból jelenteti meg Böszörményi Gyula első science fiction novellagyűjteményét.

Bölcsesség, szellem, mély érzések.

Olvassa mindenki, még ha azt hiszi is, hogy nem szereti a sci-fit. Te is, kedves Olvasó! Meg fogsz lepődni.

Leave Your Comment