Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés

2019-05-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Maria Maneru - Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés

Letöltés Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés könyvet pdf, epub és mobi

Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés.pdf
Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés.epub
Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés.mobi


A könyv részletei Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés

Töltse le az ingyenes PDF Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés (pdf, epub és mobi)

Mindentudók klubja 7.- A Nofertiti-küldetés leírása

Mi történik, ha egy ausztrál régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három kisgyerek Egyiptomban vagy éppen Párizsban? Természetesen rejtélyek után kutatnak!

A Mindentudók ezúttal a csodaszép Nofertiti titkai után nyomoznak. Sir Alexander kíséretében az amernai ásatásra látogatnak, és furcsa időutazásba keverednek, ahol folyamatosan összekeveredik a régi az újjal, a jelen a múlttal… Van-e Visszaút a civilizációba?

Leave Your Comment