Mindentudó Gergely bácsi

2019-07-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Gárdonyi Géza - Mindentudó Gergely bácsi

Letöltés Mindentudó Gergely bácsi könyvet pdf, epub és mobi

Mindentudó Gergely bácsi.pdf
Mindentudó Gergely bácsi.epub
Mindentudó Gergely bácsi.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 95 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155242632
  • Cikkszám: 1027190
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mindentudó Gergely bácsi

Töltse le az ingyenes PDF Mindentudó Gergely bácsi fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mindentudó Gergely bácsi PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mindentudó Gergely bácsi (pdf, epub és mobi)

Mindentudó Gergely bácsi leírása

“Ti, akik e sorokat olvastátok, talán nem is tudjátok mindannyian, hogy aki e könyvecskét megírta nektek, már néhány éve elköltözött az élők sorából. Eltávozott az angyalok hazájába, mert hiszen rég elmondta minden meséjét, leírta minden gondolatát. Most bizonyára ott járkál ő valahol a csillagos égnek kék országában, ahol a Hetedhétország fényessége ragyog, ahol örökké élnek az emberek s ahol a könny, ha néha-néha meg is terem, gyorsan aláhull a messzeségbe, a Földre.

Ha majd ti is megöregesztek, mint a Nagyapó vagy a Mindentudó Gergely bácsi, ti is eljuttok majd őhozzá s meglátjátok mennyire örül majd nektek, megsimogatja orcátokat s boldog örömmel ölel benneteket a szívére.

E könyvben itthagyta leírva az ő élő szavát. Leírta úgy a maga módja szerint. Talán nem pontosan azon a módon, ahogy nektek a helyesírást tanító bácsi magyarázza. De azért ne vegyétek ezt tőle rossznéven és ne is kövessétek őt ebben a tekintetben. Az iskolában írjatok úgy, mint eddig. Mert ahogy ez a könyv van írva, így csak annak szabad írni, aki már a mesék országában jár és akit a lányok-fiúk csak így ismernek:

Nagyapó!”

Leave Your Comment