Mindent a lovaglásról

2019-03-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Szűcs-Gáspár Kinga - Mindent a lovaglásról

Letöltés Mindent a lovaglásról könyvet pdf, epub és mobi

Mindent a lovaglásról.pdf
Mindent a lovaglásról.epub
Mindent a lovaglásról.mobi


A könyv részletei Mindent a lovaglásról

Töltse le az ingyenes PDF Mindent a lovaglásról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mindent a lovaglásról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mindent a lovaglásról (pdf, epub és mobi)

Mindent a lovaglásról leírása

Amit a lovaglásról tudni érdemes
A lovaglás kemény sport, élvezetes hobbi vagy életre szóló szerelem – a lovak és az ember kapcsolata az ősidőkbe nyúlik vissza. Napjainkban a lovaglás újra növekvő népszerűségnek örvend – minden korosztályban.
A fiatal kora ellenére igen nagy lovas tapasztalattal bíró Szűcs-Gáspár Kinga munkája nem csupán azoknak kíván segítséget nyújtani, akik most teszik meg az első lépéseket.

A nélkülözhetetlen elméleti alapok mellett számos praktikus tanáccsal látja el azokat is, akik már nem tekinthetők kezdőnek. Mégsem száraz kézikönyv: rengeteg gyakorlati példa segíti a megértést, a könnyed stílus és a vidám karikatúrák minden olvasó arcára mosolyt csalnak.

“A 21. századi magyar lovas életben még fontosabb szerepe van Szűcs-Gáspár Kinga munkájának, mivel a lovaglást választók döntő többsége már nem olyan lóközeli állapotban éli mindennapjait. A Mindent a lovaglásról szakmailag megalapozott könyv, amely helyes, követendő célokat ajánl, kínál elfogadásra. Megfogalmazásai világosak, helytállók. Minden lovas számára szeretne olyan kézzel fogható, alkalmazható ismereteket átadni, amelyek birtokában a lovaglás karizmatikussá, tudatossá, értelmessé, célirányossá válhat.” (Dallos Gyula Mesteredző, Örökös Magyar Bajnok)

Leave Your Comment