Minden sötét, csillag sehol

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Stephen King - Minden sötét, csillag sehol

Letöltés Minden sötét, csillag sehol könyvet pdf, epub és mobi

Minden sötét, csillag sehol.pdf
Minden sötét, csillag sehol.epub
Minden sötét, csillag sehol.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Krimi
  • 526 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630796439
  • Cikkszám: 1007264
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Minden sötét, csillag sehol

Töltse le az ingyenes PDF Minden sötét, csillag sehol fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Minden sötét, csillag sehol PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Minden sötét, csillag sehol (pdf, epub és mobi)

Minden sötét, csillag sehol leírása

Előbb-utóbb a legtartósabb koporsó is szétesik, hogy az élet táplálkozhasson a halálból.

Stephen King új kötetének központi témája a bosszú, a megtorlás. Az első és leghosszabb történet helyszíne egy nebraskai tanyaház Hemingford Home-ban. A kisváros King rajongóinak a Végítélet című regényből már ismerős lehet: az abban szereplő Abigail anya itt lakott, és az Az című regényben felnőttkorában Ben Hanscom költözik ugyanide. Az 1922 mesterien adagolja a feszültséget, a szörnyű események és a gyarló központi figura sajátos, olykor komikus beszédfordulatai egyszerre rettentő és szórakoztató kontrasztban állnak. A dagadt sofőr története újabb és újabb váratlan csavarokat tartogat  itt egy zárkózott írónő vidéki felolvasóestje adja az apropót a horrorisztikus kifejlethez. A Hosszabbítás jutányos áron egyik szereplőjéről kiderül, tulajdonképpen ő maga a sátán, a záró történetet pedig – Egy jó házasság -, ugyan harmadik személyben, de szintén női nézőpontból láttatja az elbeszélő.

Mind a négy írás lebilincselő izgalmakat tartogat, nem véletlen, hogy a már élő klasszikusnak számító King új kötete Bram Stoker-díjat kapott.

Leave Your Comment