Minden nap minden órájában

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Natasa Dragnic - Minden nap minden órájában

Letöltés Minden nap minden órájában könyvet pdf, epub és mobi

Minden nap minden órájában.pdf
Minden nap minden órájában.epub
Minden nap minden órájában.mobi


A könyv részletei Minden nap minden órájában

Töltse le az ingyenes PDF Minden nap minden órájában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Minden nap minden órájában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Minden nap minden órájában (pdf, epub és mobi)

Minden nap minden órájában leírása

Dora és Luka tizenhat évig nem találkoznak, pedig valaha elválaszthatatlanok voltak: gyermekkorukban csodás nyarakat töltöttek együtt a kis horvát halászfalu sziklás tengerpartján. De Dora családja Franciaországba költözött, és Luka magára maradt. Huszonéves korukban váratlanul egymásba botlanak Párizsban, és abban a pillanatban világossá válik számukra: ők ketten egyszerűen összetartoznak.
Három boldog hónap következik, és már a közös életüket tervezik. Luka csak rövid időre akar hazatérni, hogy néhány dolgot elintézzen – de azután többé nem jelentkezik…
Különleges szerelmes történet; egyszerre időtlen és modern. Időtlen, mert hisz az előre elrendeltetésben – két embert egymásnak teremtett a sors; és modern, mert értjük és érezzük, hogy az élet általában sokkal bonyolultabb ennél.

Leave Your Comment