Minden évvel fiatalabb

2019-04-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Henry S. Lodge - Minden évvel fiatalabb

Letöltés Minden évvel fiatalabb könyvet pdf, epub és mobi

Minden évvel fiatalabb.pdf
Minden évvel fiatalabb.epub
Minden évvel fiatalabb.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Életmód
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633550397
  • Cikkszám: 1020372
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Minden évvel fiatalabb

Töltse le az ingyenes PDF Minden évvel fiatalabb fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Minden évvel fiatalabb PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Minden évvel fiatalabb (pdf, epub és mobi)

Minden évvel fiatalabb leírása

Elmúlt 50, és fáj mindene? Tegyen ellene! Tekerje vissza biológiai óráját.
“Tehát itt vagyok az edzőteremben. Döbbenetes összegért beiratkoztam egy teljes évre. Reggel fél hét van, és szörnyen bátortalannak érzem magam. Nagyon öreg vagyok, húsz kiló a túlsúlyom, és egyáltalán nem előnyös nekem a biciklisruha. Az oktató, egy aggasztóan csinos nő észreveszi a tanácstalanságomat; odajön a kerékpáromhoz, és megmutatja, mit csináljak. Nehéz elindítani, és kifejezetten nehéz lelassítani.
A terem megtelik gyönyörű, húszharminc éves teremtményekkel. Akad egy-két idősebb példány is, de senki se olyan vén, mint én. Megszólal a zene, fültépő lárma egyenletes, kérlelhetetlen ritmussal. Az oktatón mikroport, kiadja az utasítást, hogy tekerjünk, mennyi ellenállással. A hallásomnak annyi, de követem, ahogy tudom. Gyorsulj fel, lassulj le.
– Ki a nyeregből! – kiáltja, mire mindenki feláll, és pumpál, mint az őrült.
A combizmaim sikítani kezdenek, pedig azt hittem, erősek. Hány másodpercig tarthat ez még? Valójában körülbelül három percig tart, de nem nekem. Említettem már a tükörfalakat? Nos, vannak, és az imént pillantottam meg az arcomat. Ijedtemben visszaülök. Az arcom lila, csúnyán lila, és annyira izzadok, hogy az valami súlyos betegség jele lehet, nem az egészségé.
Innentől kezdve csak néhány dolgot csinálok meg. De kitartok, barátom. Végig, teljes 45 percig ott maradok.
Amikor kitotyogok a teremből, az oktató odajön hozzám, és azt mondja:
– Bravó. Először van itt?
– Miből gondolja? – mosolygok rá halványan.”
Gondolatébresztő, ellenállhatatlan, mulatságos. Aki rászánja magát, annak ez a könyv megváltoztatja az életét. – The Washington Post

Leave Your Comment