Míg új a szerelem

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Móricz Zsigmond - Míg új a szerelem

Letöltés Míg új a szerelem könyvet pdf, epub és mobi

Míg új a szerelem.pdf
Míg új a szerelem.epub
Míg új a szerelem.mobi


 • Kossuth Kiadó Zrt.
 • 296 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 9789630980579
 • Cikkszám: 1050550
 • A könyv részletei Míg új a szerelem

  Töltse le az ingyenes PDF Míg új a szerelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Míg új a szerelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Míg új a szerelem (pdf, epub és mobi)

  Míg új a szerelem leírása

  Szenvedélyes kapcsolata és nyugvópontra soha nem jutható házassága az ünnepelt színésznővel, Simonyi Máriával Móricz Zsigmondot kényes kérdéseinek legnyíltabb megvallására késztette. A Míg új a szerelem(1938) a test, a szexus hatalmáról, férfi és nő kényszerű szerepeiről, magánélet és alkotómunka szövevényeiről mesél.

  „Ágnes türelmetlenül biccentett, s eltávozott. Ő már tépte a nyakkendőt, gombolta a gallérját. Közben belenézett a tükörbe, s nagyot nevetett. Igazán úgy ki volt hevülve, az arca vörös volt, s a homlokán izzadságcseppek gyöngyöztek, s fújt, mint egy birkózó a gyűrűben. Nevetett saját magán s belátta, hogy így csakugyan nem viheti magával őt Ágnes. Egy pihent, nyugodt, túl díszesen öltözött nő a bécsi utcán, a Ringen, feltűnést okozna vele. Nem vihet táblát a mellén, hogy ő az ura ennek a szép nőnek.”

Leave Your Comment