Míg a halál el nem választ

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Mary Higgins Clark - Míg a halál el nem választ

Letöltés Míg a halál el nem választ könyvet pdf, epub és mobi

Míg a halál el nem választ.pdf
Míg a halál el nem választ.epub
Míg a halál el nem választ.mobi


A könyv részletei Míg a halál el nem választ

Töltse le az ingyenes PDF Míg a halál el nem választ fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Míg a halál el nem választ PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Míg a halál el nem választ (pdf, epub és mobi)

Míg a halál el nem választ leírása

Öt évvel ezelőtt Amanda Pierce izgatottan készülődött az esküvőjére főiskolai szerelmével, Jeffrey-vel. Hosszú ideje éltek már együtt akkor. Meglehetős jómódban, Amanda apai öröksége miatt és nagy izgalommal készültek a nagy napra.  Csakhogy Amanda a leánybúcsúja éjszakáján eltűnt…

Napjaink New Yorkjában Laurie Moran érzi, hogy az eltűnt menyasszony esete épp az a megoldatlan ügy, amelynek nyomozása beleillik A gyanú árnyékában című tévésorozatába.

Amanda barátainak és családjának közreműködésével készülnek feleleveníteni az emlékezetes éjszakát, az esküvő helyszínének szánt floridai üdülőhelyen, és Laurie reméli, hogy a műsor házigazdájával, Alex Buckley-val együtt ugyanolyan sikeresen nyomoznak majd, mint a sorozat első két epizódjában.

Miután végighallgatják Amanda hajdani vőlegényét, aki időközben feleségül vette az egyik koszorúslányt, a féltékeny nővért, a két aranyifjú vőfélyt és az „imádott” menyasszonyról szóló pletykákat, lassan rájönnek, hogy mindenkinek megvan a maga elmélete, miért veszett nyoma Amandának.

Akárki is áll a lány eltűnése mögött, titokban akarja tartani az igazságot – „mindhalálig”…

A gyanú árnyékában sorozat korábbi részei Téged nem lehet elfelejteni és A Hamupipőke-gyilkosság címmel jelentek meg.

Leave Your Comment