Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Allan Ahlberg - Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?

Letöltés Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi? könyvet pdf, epub és mobi

Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?.pdf
Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?.epub
Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?.mobi


A könyv részletei Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi?

Töltse le az ingyenes PDF Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi? (pdf, epub és mobi)

Miért vesz fel mindent Csiperke bácsi? leírása

A sorozat Angliában elnyerte Az Év Gyermekkönyve-díjat!

Az első kötet egy szívmelengetően kelekótya család mindennapjaiba vezeti be az olvasót. Csiperke bácsi egy reggel nagyon különösen viselkedik: tucatnyi trikójára felvesz öt pulóvert, aztán felhúz három nadrágot, hat pár zoknit, felköt három sálat, belebújik a nagykabátjába és a fejébe nyom két sapkát. Jó, jó december van, de azért ennyire mégsem lehet hideg!

Hogy hogyan lesz mindebből autós (pontosabban iskolabuszos) üldözés, rablófogás, tévériport és nagybetűs főcím az újságban? És vajon miért vette magára reggel minden ruháját Csiperke bácsi? Megtudhatja az, aki elolvassa ezt a mulatságos, számtalan meglepetéssel szolgáló könyvet.

Keményborítós, sok-sok színes, mulatságos képpel!

Leave Your Comment