Mielőtt végleg elmegyek

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Jonathan Tropper - Mielőtt végleg elmegyek

Letöltés Mielőtt végleg elmegyek könyvet pdf, epub és mobi

Mielőtt végleg elmegyek.pdf
Mielőtt végleg elmegyek.epub
Mielőtt végleg elmegyek.mobi


 • Geopen Kiadó
 • Regény
 • 357 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9786155331138
 • Cikkszám: 1027771
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei Mielőtt végleg elmegyek

  Töltse le az ingyenes PDF Mielőtt végleg elmegyek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mielőtt végleg elmegyek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Mielőtt végleg elmegyek (pdf, epub és mobi)

  Mielőtt végleg elmegyek leírása

  Silver életébe becsúsztak hibák. Negyvennégy éves, kiment a fazonjából és talán depi is, mindenesetre bőven van oka rá, hogy szomorú legyen és magányos. Nincs nap, hogy ne hasítana belé a fájó tudat, mi mindent játszott el örökre. Egy rockbanda dobosaként nyolc éve aratott váratlan sikerének mára az emléke is megkopott. Volt felesége hamarosan hozzámegy egy fantasztikus férfihoz, míg neki, akinek megannyi nője volt, szinte semmi esélye egy tartós kapcsolatra. Kamaszlányának sem hiányzik…
  Ennyi elég is, hogy Silver kész csődtömegnek tartsa magát és felhagy a reménnyel is, hogy egyszer még jobb lehet. De ez még nem minden. Kiderül, hogy Silvernek életmentő műtétre van szüksége, különben bármelyik pillanatban meghalhat. Ő visszautasítja az egyetlen lehetőséget, és elhatározza, hogy mostantól igyekszik jobb emberré válni. Elvált, az öregedő férfiak nyűgeivel küszködő barátai és széthullóban lévő családjának tagjai eközben hol aggódva, hol dühösen asszisztálnak a legfontosabb kérdéssel szembesülő Silvernek: Vajon ér-e annyit az élete, hogy meg akarja menteni?
  Jonathan Tropper sikeres fiatal, nemzetközi hírű amerikai író. Könyveit több mint húsz nyelvre lefordították. A Mielőtt végleg elmegyek című, magyarul elsőként megjelenő őszinte, önironikus története kivételes betekintést nyújt a férfilélek legrejtettebb bugyraiba, és merészen kever benne humort, nyers hétköznapiságot és megindító szenvedélyességet. E regényéből rövidesen nagyszabású amerikai film készül J. J. Abrams közreműködésével.

Leave Your Comment