Mielőtt elmentél

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Louise Douglas - Mielőtt elmentél

Letöltés Mielőtt elmentél könyvet pdf, epub és mobi

Mielőtt elmentél.pdf
Mielőtt elmentél.epub
Mielőtt elmentél.mobi


  • I.P.C Mirror
  • Regény
  • 384 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789636355418
  • Cikkszám: 1060867
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Mielőtt elmentél

Töltse le az ingyenes PDF Mielőtt elmentél fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mielőtt elmentél PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mielőtt elmentél (pdf, epub és mobi)

Mielőtt elmentél leírása

“Minden egyes újabb lélegzetvétellel és szívdobbanással egyre jobban hiányzik.
Az én mesémben, neki kellett volna lennie a happy endnek.
Ehelyett csupán e történet szomorú kezdetének főszereplője.”

A Mielőtt elmentél egy olyan történet, amely éppoly hozzáértéssel és érzékenységgel mutatja be a gyermekkor ártatlanságát, mint a szerelem és a veszteség dinamikáját.

Olivia és Luca Felicone szinte egész életében ismerte egymást. Luca szüleié a Marinella étterem, amely a társadalmi élet nyüzsgő központjának számít az amúgy unalmas, északkelet-angliai tengerparti kisvárosban A fiú édesanyja, soha nem tudja megbocsátani Oliviának, hogy hőn szeretett családjában hatalmas törést okozott.
Egy dermesztően hideg januári estén Oliviát mély megrázkódtatás éri, amikor megtudja, hogy férje meghalt egy autóbalesetben. Teljesen magára marad, és miután heteken át szenved a gyász okozta fájdalomtól, otthagyja az állását, majd visszatér északra, ahol Lucát eltemették, csak hogy közel lehessen hozzá – bár tudja jól, hogy a Marinellában nem várják őt tárt karokkal.
A sivár elhagyatottság érzése egy olyan viszonyba sodorja Oliviát Luca testvérével, melyről tudja, hogy nem lehet jövője. Az ezt követő események fölött aztán mindketten menthetetlenül elvesztik az irányítást, és amikor ez bekövetkezik, kirobbanó és kegyetlen következményeknek lehetünk szemtanúi.

xxx

“Csodálatosan megírt mű, mely a kezdeti tragédia ellenére lebilincselő és végül felemelő olvasmányélményt nyújt.”
– Western Daily Press

Leave Your Comment