Micsoda meglepetés!

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Hannigan Kate - Micsoda meglepetés!

Letöltés Micsoda meglepetés! könyvet pdf, epub és mobi

Micsoda meglepetés!.pdf
Micsoda meglepetés!.epub
Micsoda meglepetés!.mobi


A könyv részletei Micsoda meglepetés!

Töltse le az ingyenes PDF Micsoda meglepetés! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Micsoda meglepetés! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Micsoda meglepetés! (pdf, epub és mobi)

Micsoda meglepetés! leírása

Nyár van, és nemsokára új jövevénnyel gyarapszik a Bumpus család! Rosie kisbabát vár, és a család apraja-nagyja összegyűlik, hogy megtartsa az újszülött-köszöntőt a Suttogó Fenyves panzióban. Úgy tűnik azonban, hogy Willow sérült keze és a nővéreik folytonos süteménysütési tervei miatt Delia és az unokahúga ezúttal nem ölthetik magukra a szakácskötényüket. 
Nagymama minden unokájának ajándékoz egy ékszert, ám Delia-é elveszik. Lehet, hogy a minitorta tésztájába esett?
A sorozat második kötete is sok finom receptet tartogat, miközben Delia és Willow megtalálják az elveszett gyűrűt, és megünneplik új unokatestvéreik érkezését.

Leave Your Comment