Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya

2019-03-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Paul Evans - Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya

Letöltés Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya könyvet pdf, epub és mobi

Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya.pdf
Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya.epub
Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya.mobi


A könyv részletei Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya

Töltse le az ingyenes PDF Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya (pdf, epub és mobi)

Michael Vey 1. A 25-ös cella foglya leírása

A Meridian Középiskola tanulóinak szemében Michael Vey csupán egy teljesen átlagos, hétköznapi tizennégy éves srác. Michael azonban minden, csak éppen nem hétköznapi – ami azt illeti, egészen felvillanyozza a környezetét.

Amikor Michael legjobb barátja, Ostin Liss és a csinos szurkolólány, Taylor Ridley véletlen felfedezést tesz, hirtelen kiderül számukra, hogy Michaelen kívül más gyerekek is élnek a világon, akik hasonló képességekkel rendelkeznek. Ráadásul valaki vagy valami elszántan vadászik rájuk.

Miután Michael édesanyját elrabolják, a fiú csakis saját eszére, különleges erejére és barátai segítségére számíthat, ha szembe akar szállni a vadászokkal, méghozzá azzal az elhatározással, hogy kiszabadítja anyját és megmenti a többieket.

Leave Your Comment