Michael Jackson összeesküvés

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Aphrodite Jones - Michael Jackson összeesküvés

Letöltés Michael Jackson összeesküvés könyvet pdf, epub és mobi

Michael Jackson összeesküvés.pdf
Michael Jackson összeesküvés.epub
Michael Jackson összeesküvés.mobi


  • Mizu Kiadó
  • Művészet
  • 328 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630848497
  • Cikkszám: 1014612
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Michael Jackson összeesküvés

Töltse le az ingyenes PDF Michael Jackson összeesküvés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Michael Jackson összeesküvés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Michael Jackson összeesküvés (pdf, epub és mobi)

Michael Jackson összeesküvés leírása

Michael Jacksont sokan a világ legnagyobb előadóművészének tartják. Karrierje csúcsán, 1993-ban borzasztó vádakkal kellett szembenéznie: gyermekmolesztálással gyanúsították meg. Akkor a vádló – egy nagyobb összeg fejében – visszalépett a vádemeléstől. 2005-ben azonban újabb támadás érte Jacksont, aki ezúttal úgy döntött, a bíróságon néz szembe vádlóival. Egyes feltételezések szerint Michael Jackson összeesküvés célpontjává vált, és a gyermekmolesztálási vádak hátterében bizonyos üzleti körök anyagi érdekei húzódtak meg. Vajon igazak ezek a feltételezések? Vajon a vádló fiú és anyjának állításai mögött a személyes meggazdagodás reménye állt, vagy Jackson tényleg bűnös volt az ellen felhozott vádakban?
A szerző, Aphrodite Jones a FOX tévécsatorna tudósítójaként személyesen vett részt a 2005-ös Michael Jackson-per tárgyalásain. Könyve valós tanúvallomásokon, eredeti jegyzőkönyveken és személyes élményeken alapul, miközben betekintést enged a különcnek kikiáltott sztár mindennapi életébe is. Talán a pop királyának 2009-ben bekövetkezett váratlan halála is kissé más megvilágításba kerül…

Leave Your Comment