Mi az a branding?

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew Healey - Mi az a branding?

Letöltés Mi az a branding? könyvet pdf, epub és mobi

Mi az a branding?.pdf
Mi az a branding?.epub
Mi az a branding?.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Művészet
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632440682
  • Cikkszám: 1014283
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 175 x 225

A könyv részletei Mi az a branding?

Töltse le az ingyenes PDF Mi az a branding? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mi az a branding? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mi az a branding? (pdf, epub és mobi)

Mi az a branding? leírása

Háttér
A globalizáció elő˜retörésével a termékek és szolgáltatások sikerében egyre fontosabb szerepet játszik az eredményes márkaépítés. Jelen kötet közérthető˜en és szemléletesen segít eligazodni e szerteágazó szakterület legfontosabb kérdéseiben. Létező˜ márkák titkairól lebbenti fel a fátylat, elemzi a márkaépítés folyamatát, valamint névadási, pozicionálási, arculattervezési és promóciós szempontokat mutat be. Ezek az ismeretek a márkamenedzsmenttel kapcsolatos gyakorlati problémák megoldásakor is jól hasznosíthatók.

Anatómia
A könyv kitér a branding összetett témaköréhez kapcsolódó, változatos szakterületek rövid bemutatására. Megismerhetjük a márkaépítés legfontosabb elemeit, például a pozicionálást, a történet mesélést, a designt, az árképzést és a kapcsolattartást. Emellett megtudhatjuk, hogy a márkaépítés miként alkalmazható – a termékeken és szolgáltatásokon túl – szervezetekre, emberekre és helyszínekre, valamint azt is, hogy segítségével milyen eredmények érhető˜k el.

Portfóliók és esettanulmányok
A világ különböző˜ pontjain tevékenykedő˜ ügynökségek munkáit bemutató portfóliókból és esettanulmányokból kiderül, hogy az ismertetett márkák mitő˜l működnek, miként hatnak és hogy példájukból milyen tanulságokat lehet levonni. Az elméleti szempontokra és a tervezés knowhow-jára fokuszáló elemzésekbő˜l megtudhatjuk, milyen komoly kihívást jelentenek az észlelés nehezen megfogható folyamatai, a kulturális sajátosságok és az összetartozás éreztetése, miközben a csomagolástervezés, a jelzésrendszerek és a webes megjelenés buktatóival is meg kell birkózni. A bemutatott esetek gondolatébresztő˜ példaként szolgálhatnak tervező˜k és szakemberek számára egyaránt.

A könyvben bemutatott tervező˜k
Vacant
Fitch
The Brand Union
(korábban Enterprise IG)
Minale Tattersfield
Hanson Dodge Creative
Inaria
Interbrand
Paprika
Irving
Pentagram
Landor
Infinia
Siegel+Gale
TippingSprung
Wolff Olins
Lippincott (korábban Lippincott Mercer)

Leave Your Comment