Mezítelen valóság

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen McCullough - Mezítelen valóság

Letöltés Mezítelen valóság könyvet pdf, epub és mobi

Mezítelen valóság.pdf
Mezítelen valóság.epub
Mezítelen valóság.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Krimi
  • 448 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630798990
  • Cikkszám: 1029571
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mezítelen valóság

Töltse le az ingyenes PDF Mezítelen valóság fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mezítelen valóság PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mezítelen valóság (pdf, epub és mobi)

Mezítelen valóság leírása

Carmine Delmonico újra nyomoz.
Holloman általában békés kisváros New York tőszomszédságában, elit egyetemének orvosi karán több Nobel-díj-várományos kutató is dolgozik. Most azonban egy őrült tartja rettegésben, aki kegyetlen módon megerőszakolja áldozatait. Miután egyikük fittyet hány a fenyegetésre, és feljelentést tesz a rendőrségen, a következő nőt holtan találják meg. Carmine Delmonico századosnak főhet a feje, mert eközben vandálok pusztítanak egy bevásárlóközpontban, rivális csoportok szítanak zavargásokat, emberrablás történik. Ráadásul a kapitányságon az egyik embere depressziós, a másik hanyagul végzi a munkáját, és a gyönyörű, de kíméletlenül törtető új gyakornok nemhogy könnyítené, inkább nehezíti a dolgukat. Ilyen körülmények között kénytelen minden rendelkezésre álló segítséget igénybe venni, beleértve a Sétáló Úriemberek elnevezésű polgárőrség különösen ügybuzgó egységét…
A Tövismadarak, a Fűkoszorú, A gránitember, a Fortuna kegyeltjei és tömérdek más sikerkönyv sokoldalú szerzője, Colleen McCullough a krimi műfajában is profi, aki bármilyen témához nyúl, lebilincselő történetet kerekít belőle. Kevesen tudják róla, hogy mielőtt írónak állt, neurofiziológusként dolgozott, ez ugyanis az eredeti szakmája. Rokonszenves nyomozóját, Carmine Delmonicót a Hiányzó holttestek és a Túl sok a gyilkosság című regényeiből ismerhetjük.

Leave Your Comment